fredag 23 oktober 2009

Annorlunda helg

Det kommer att bli en högst annorlunda helg! Ih, spännande! Mannen ska ha grabbhelg och jag är...på jobb, typ friluftsdagar. Rapport kommer.

Igår var grannarna över på middag, de flyttar tillbaka till Australien i januari. Testperioden verkar ha varit bra, men allt har kanske inte varit en dans på rosor. Vet ni hur man behandlar folk som vill läsa SFI? Som skit är det korta svaret. De som vill läsa kursen antas: 1) Inte ha något jobb, 2) Inte ha något liv, 3) Inte ha någon familj, 4) Inte ha något annat att göra överhuvudtaget än att vänta på besked om när, var och hur SFI-kursen startar. En av studenterna hade frågat hur lång tid det skulle tänkas ta att göra läxorna. Läraren säger "It's up to you." Inget annat, inte att "det bör ta 1-2 timmar eller nåt trevligt. Nej nej.

Gänget hade tjatat på enskilt håll om att få börja SFI, men aldrig fått några besked. Sen damp det, en vecka i förväg, ner ett brev med "Välkommen på informationskväll nästa vecka". Så vår granne ringde och frågade när kursen nu skulle börja - vilket datum och vilken tid? Grannen jobbar och kan inte bara huxflux vara ledig. Svaret löd att "kom på informationskvällen". Fine tyckte grannen och gick dit. Där kom infon - kursen börjar imorgon! Den är varje dag i veckan, vilka tider vet vi inte och vi har inte lärare till alla lektioner. SJUKT!

En helt annan grej, huxflux är ett minst lika bra ord som fiffig och cheers!
Fiffigt!
Cheers (så där huxflux)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar