tisdag 13 oktober 2009

Vi är med kamera!

Vi är som sagt med kamera! En Canon 500D, 18-200 objektiv. Jag gillar (jätte-jättemycket)!! I helgen som var firade vi Pers brors 40-års dag. Det blev en bra tillställning - vi hade alla hur trevligt som helst. Vi såg, inte på mitt initiativ, buskis. Kanske inget jag skulle valt själv, men om det är födelsedagsbarnets önskan är det bara att le. :-)

Innan vi dagen efter åkte ut för att fira nästa födelsedagsbarn gjorde vi ett mycket kort stopp hos två grabbar - gissa vem av dem som är Dexter?
Från vänster: tårtan, Per samt två grabbar


Jag har faktiskt tagit mig i kragen och varit iväg och kollat upp hur bra jag och jordnötter går ihop. Inte alls visade det sig. Jag ska tydligen inte ens få i mig något med "spår av jordnötter"... Sånt det kan va. Jag ska nog helst inte befinna mig i en miljö där det serveras. Jag får lära mig leva med det.
Straffet för en trevlig helg - att vara sjuk. Nu ska jag kurera mig.
Btw, det går att filma i HD-kvalitet med kameran. Woho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar