fredag 20 november 2009

Barnkonventionen 20 år!

Barnkonventionen firar 20 år! Sverige är bland de bästa länderna i världen att växa upp i - men det finns inget som är så bra att det inte kan bli bättre. Jag håller med.

Det finns så mycket jag vill engagera mig i. Jag har tagit tag i mig själv och anmält mig till Hemvärnet igen. Det känns bra att kunna göra något med den utbildning jag fått - att inte bara säga "tack o hej" utan också se till att använda det på ett bra sätt.

Jag skulle dessutom vilja gå med i Svenska Blå Stjärnan. Kan man vara med i både Hemvärnet och Blå Stjärnan samtidigt? Oklart. Medlem kan man säkert vara, frågan är bara vart man befinner sig i en krissituation - i stallet eller som vakt i hamnen?

Jobbets nät låter min inte göra allt. Typ bädda in en låt från tuben. Jag lägger länken här. Vet inte varför - men jag gillar den. Kanske killarna i uniform?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar