lördag 26 december 2009

Vad som än händer

så är julen ändå himla mysig!

Och jag bara älskar snö! Pulka nedför backen! Glögg i orangeriet! Jultvagning med bastu och rullning i snön! Snölyktor! ÅÅÅH! Mer snö åt folket (eller bara åt mig om ni så önskar)!

Och ikväll skapades det sallad (äntligen!) med ruccola, fetaost, soltorkade tomater, stark ölkorv, körbärstomater, purjo och pasta. Hur gott som helst efter all julmat. En gång räcker liksom. Imorgon ska jag köpa riktiga kängor (goretex for real) och vi ska sätta oss med en stor kaffe på ett fik och bara njuta av doften av nymalet kaffe. Därefter hoppas jag på en tur i längdspåret, inte för att vi har egna - men att hyra så länge. Det vore så gott! En termos kaffe och några smörgåsar i papper. Hur gott som helst!

Tack Eva för alla klappar: ny hårborste (svart med handmålade blommor och små uns av glitter), Svitjods undergång av bl.a. Fredrik Lindström (favorit) och en bok om leenden ("Du är som ett leende hela du, så jag tyckte att den passade!")

Dessutom tror jag att mormor i alla fall mår lite bättre efter höstens händelser. Det känns så bra. Nu ska jag återgå till att läsa om Svitjods undergång - och God Fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar