fredag 29 januari 2010

HÖR inte

Frustration. Men samtidigt. Jag orkar inte bry mig. Infrastrukturen tillåter inte så täta turer på spåren. I denna stund är jag, vi, hela det här tåget (liksom flera hundra andra) försenade. Jag är glad att jag inte fryser. Att jag har mat, vatten, vin, försvarets hudsalva och 6 hg Ipanema från Sibyllans. Det kan jag leva minst ett dygn på. Att vi just nu är 1 timma och 40 minuter sena - äh. Det är fredag, jag och en skock okända människor har det rätt trevligt på tåget. Jag kan öva på allt jag lärt mig på webbdesign-kursen och jag kan mecka med min blogg.

Okej. Det var kanske inte vad jag planerat, inte alls faktiskt för att vara helt ärlig. Jag skulle ha varit hemma nu, bytt om och gått ut på pub. Det blir väl en slaskig burgare på vägen som jag äter alldeles för fort. Väl hemma dör jag i sängen. Men jag kan inte göra nåt åt det här, inte just nu. Så helt ärligt - jag orkar nog inte bry mig, jag får njuta av allt det jag kan göra i stället. Dessvärre kan jag inte se film, för se man har slutat sälja hörlurar. Att man erbjuds lyssna på radio ombord betyder ingenting längre, för hur ska man få ut ljudet utan att störa sina grannar om man inte har lurar? Inte vet jag.

Tackohej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar