torsdag 4 februari 2010

Diggar och spanar

Åh, jag blir bara så glad av deras musik (the baseballs alltså). Jag har liksom svårt att sluta lyssna på skivan.

Imorgon vankas det semla vid frukostfikat (hurra!) och ikväll hoppas jag att jag kommer iväg och tränar, på ett eller annat vis. Om det blir biltvätt eller gym spelar ingen större roll, bara jag får röra på mig.

Imorgon kväll är det after work på den libanesiska krogen med Per, Catrin, Rikard, Malin med ev. respektive. Jag vet faktiskt inte om Malin har en respektive. Haha. Bra koll. Not. Skäms mig själv! Det blir säkerligen hur trevligt som helst. Tanken var att vi skulle gått ut förra fredagen, men efter tågförseningen på två timmar hade i alla fall jag tappat sugen. Att vara hemma vid 22 för att sen gå ut på after work? Tror inte det. Imorgon blir det rajtans i alla fall!

Mamas och papas grannes hus är tydligen till salu berättade mama. Jag upplevde kanske att det låg lite väl nära hem-hem - men det ska bli intressant att se hur mycket det går för. Ska spana lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar