torsdag 25 februari 2010

Häcken full!

Om veckodagarna hade lite fler timmar! Borde jag kanske önska att helgerna hade fler timmar? Pyttsan! Jag hinner inte riktigt med nu på jobbet.

En artikel väntar på att skrivas, tidrapporteringssytemet är ur funktion (vilket orsakar lite strul), en webbplats är just nu aningen krisig, jag försöker projektleda ett webbprojekt, jag har lite småändringar att fixa i inkommande frågor- & svarsverktyget och jag ska dessutom försöka möblera om på en annan webbplats. Idag tillkom ett tekniskt fel, tack och lov är det inte jag som personligen behöver lösa det - men det är ändå en av webbplatserna under mitt ansvar.

Ge mig mer tid!

Till helgen är det Dyngkåt och hur helig som helst som gäller. Jag ser framemot detta evenemang. Dessutom hoppas jag på utflykt på söndag...mer Iittala åt folket.

En liten fråga mitt i röran på mitt skrivbord, heter det: över huvud taget, överhuvud taget, över huvudtaget eller överhuvudtaget?

Någon som har ett bra tips på skola som utbildar copywriters? Jag är grymt sugen! Nu: struktur och effektivitet.

3 kommentarer:

 1. hey, busy woman!

  här är det snö- och iskaos, mycket trevligt, mest för att jag ligger på soffan och göttar mig (jag är ledig idag...)

  puss!

  SvaraRadera
 2. överhuvudtaget! hälsar en pustande marie från 40 graders värme :p

  SvaraRadera
 3. Jag ser också fram emot att se och lyssna till Mia Skäringer....
  Vi ska ju gå på samma föreställning så vi ses där.
  Ge mig mera tid - då tänker jag direkt på Bodil Jönsson
  Kram från inger

  SvaraRadera