lördag 27 februari 2010

Nya ord i vokabulären

Fuktighetspoäng och husefridsknull tar nu plats i min interna ordbok. Efter en kväll med Mia Skäringer har jag skrattat mig hes - men också många gånger svalt skrattet i halsen, så där så att det gör riktigt ont. Mia har plötsligt och allvarligt lyft fram en annan sida av den nyss så roliga berättelsen. Hur känslan av att bli omtyckt plötsligt slutar med en äcklande känsla av en barnslig sång där huvudet slår i kaklet. Hur man skäms när man inte hört av sig till någon närstående på mer än en månad och så dör personen, ensam, ledsen och övergiven.

Det var en helt makalös föreställning och har du möjlighet vill jag rekommendera dig att uppleva den. Inte för att det är en "måste-se-föreställning" utan helt för din egen skull, dina egna perspektiv och dina egna ramar. En föreställning för dig som vågar utmana dig själv, din vardag, din relation och din självkänsla. Tror du verkligen så mycket på dig själv att du vågar säga nej när du verkligen vill det - och mena det? I ärlighetens namn säger jag ja alldeles för ofta, även fast jag egentligen inte hade lust att erkänna det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar