tisdag 16 februari 2010

Vänta bara

Vemdalen tur och retur med tre dagars skidåkning! Strålande sol, några minusgrader och bra pistat. Det kunde inte varit bättre. Stugan var mysig, lite spartansk kanske, men mysig. Öppen eldstad som sprakade gott varje kväll, trevligt sällskap och ja - semester helt enkelt.

Nu är verkligheten ikapp och jobbet rullar på. Fast när jag kom till mönstringskontoret här i storastaden togs jag för en antagningsprövande och inte anställd. Jodå. Iof är jag kanske i rätt ålderskategori - men ändå! Får ta det som ett tecken på att jag ser ung ut än. Hihi.

Jag tror att våren håller på att smyga sig in. Det har redan varit några plusgrader hemma och jag kan - om jag anstränger mig - höra några småfåglar sjunga. Snart, eller ja, om två månader drygt ljuder Vintern rasat ut bland våra fjällar! Och innan jag ens har anat det är sommarsemestern här. Hur gick det till kommer jag att fråga mig. Det kommer du också att fråga dig. Vänta bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar