söndag 28 mars 2010

Borrmaskiner låter?

Burgundisk köttgryta. Magnifikt!

Vi tog oss i kragen i helgen och körde iväg en massa saker som vi rensat ut. Vi köpte två röda, smala hyllor à la Serholt och ställde dem som sängbord. De ser faktiskt mer ut som stegar - och är snygga ihop med våra röda sänglampor mitt i allt det vita.

Jag putsade fönster, eller...tvättade är ett mer korrekt ord. Per byggde på sin stridsvagn som snart är klar. Vi hann ut en sväng till gårdsbutiken och inhandlade de magnifika grytbitarna som hamnade i den burgundiska grytan. Mycket magnifikt nu.

Denna söndag strosade vi runt i länsmuseet, läste, klämde och luktade på allt möjligt. Btw, Lars Lerin målar fantastiskt, både i akvarell, olja och vad det nu må vara.

Åh - jo! Jag glömde nästan. På Mekonomen (som annars inte tillhör någon favoritbutik i mina ögon) fick jag syn på något. En slagborrmaskin! HURRA! Jag lyckades pruta på det redan nedsatta priset och Per köpte den till mig för 150 kronor. Jag glad? Om!! Men, då den visar sig låta mycket (tydligen låter borrmaskiner?) så får Per stå för själva borrningen. Tavlor i betongvägg is no longer a problem.

Cheers!

1 kommentar:

  1. åh, vad fint det ser ut! vi måste boka in en helg snart (om någon vecka ska jag opereras, då är det slut på tråkigheter). hoppas våren har kommit till er!

    puss!

    SvaraRadera