torsdag 11 mars 2010

Säger voff!

Har du någonsin fått komplimangen "Du sitter så fint!" och tänkt tyst för dig själv *voff voff*? Nä. Tänkte väl det. Jag har en sån där ergonomisk stol, utan ryggstöd men med stöd för knäna - den är helt gudomlig och alla mina bekymmer med ond rygg, onda axlar och onda armar har helt försvunnit. Vi har en sjukgymnast som arbetar lite med oss på informationsavdelningen, inte främst med vår egen sjukgymnastik och ergonomi utan med de träningstips vi arbetar fram. Så idag, precis när jag skulle gå, dyker sjukgymnasten, H (är en kvinna), upp.

"Jag spanade lite på dig förut när jag gick förbi...Och du sitter så fint!!"

Jag svarade, kanske som tur var inför ett framtida samarbete, inte *voff voff*. Det känns alltid bra att få en komplimang för sin fina arbetsställning. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar