lördag 17 april 2010

Alldeles, alldeles underbar!

Balen. Vilken dag och vilken kväll! Här är klänningen som min granne sydde till mig. Insåg igår när jag tittade på fotona att jag var sjukt vältränad. Å andra sidan hade jag två hästar hemma på gården, ibland red jag båda två, ibland red mamma en av dem. Jag hade ett pass i veckan på ridskolan i en dressyrgrupp, jag hade dans två timmar i veckan och dessutom sprang jag runt på hamburgerian och extraknäckte nästan varje helg. Och jag tyckte då att jag kanske hade ett par kilon eller två för mycket... HAHA!

Här är i alla fall klänningen Anton ( o Madde). Jag har kvar handskarna, sjalen och det finns en balpåse för läppstift och andra nödvändigheter.

2010-04-20: Uppdaterat bilden från gul till inte-så-gul.

2 kommentarer:

  1. Gud så fiiin! Men du, var det då du var så gul? hehe

    SvaraRadera
  2. HAHA! Ja...eller nej inte på balen, men sen på studenten. Nu är det bara fotot som är missvisande.
    :-)
    Kram!

    SvaraRadera