måndag 31 maj 2010

Idétorka

Efter fyra dagar med Hemvärnets insatskompani är jag rätt mör i kroppen. Sömn? Jovars. Bära mycket utrustning? Jepp. Ont i kroppen? Check. Roligt? Jajemän! Men nu behöver jag vila mitt huvud och min kropp från allt vad övning innebär.

Flanerade på stan under lunchen och har hittat en ny parfym. Utvärdering från mannens sida får ske ikväll. Jag tycker den luktar hur gott som helst. Har dessutom fått en ny mobil och är nöjdast. Fast jag har inte lyckats lista ut än hur jag byter ringsignal. Knepigt. Det reder sig det med.

Jag är lite för slut i huvudet för att kunna delge något vettigt här. Men jo - har någon en god tårta jag kan fixa till min lillebrors student? Den får inte innehålla gluten, jordnötter eller laktos (finns laktosfria produkter så det löser sig). Allt annat funkar. Jag är en duktig tårtbakerska, men jag har idétorka. Tillhör inte vanligheten. Borde kanske ta en promenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar