tisdag 15 juni 2010

Mangel, mage och (m)projektledning

Jag tror på projektledning, det skulle vara riktigt roligt och dessutom bra. Jag är ovan vid motgångar, men jag tror att jag nästan är lättad. För jag vill verkligen komplettera min utbildning med något jag saknat.

Åh, Göteborg! Eller mnja, vädret är faktiskt inget jag saknar (och det är ju en stor del). Men det finns annat jag saknar, en gravid Mareike! Värsta magen. Jättestor, jättehård och alldeles rund! Det kanske inte är magen jag saknar, bör förtydligas, utan tjejen den sitter på. Öh? :-)

O Charles, min frukostgudinna! :-) Haha. Kan du göra mig en tjänst? Ge mig ett gott frukostrecept, det är så sällan jag varierar min frukost. Verums laktosfria hälsofil med fruktmüsli, en macka och ett glas juice...år ut och år in. 

Varför äter man så ensidigt till frukost? Så ovarierat. Så...tråkigt! Luncher och middagar varierar man i oändlighet, frukosten bara består. Ibland lär man sig något nytt varje dag - idag har jag lärt mig hur en mangel fungerar! Nu: tvättstugan!

1 kommentar:

  1. hey darling!

    åh, vad det var fint att se dig för någon vecka sedan! hurra! men du, skicka för tusan ditt kontonummer så jag kan sätta in pengar för frukosten! ok?

    puss!

    SvaraRadera