onsdag 14 juli 2010

Ingen bor i skogen

Huh. Kollade på några intressanta jobb. Konstaterade att man inte ville ha ansökningar via mejl, utan antingen så fick man fylla i ett formulär på en av alla dessa jobbsökarsajter eller så fick man posta sin ansökan. Men helt ärligt, att söka jobb som kommunikatör, webbredaktör, webbdesigner och liknande och INTE kunna designa sina egna dokument och elektroniskt skicka?

Deras förlust, för inte söker jag sådana jobb.

Ingen bor i skogen. En helt fantastisk serie. Såg du Björnmannen igår på tv? Han som bodde med björnar och till slut blev uppäten? Det kändes bekant! Så har du inte sett Ingen bor i skogen är det dags nu!

1 kommentar:

  1. Haha, ja, ibland undrar man verkligen vad de går på när de väljer bland inkomna ansökningar. Om de inte vill se vad man kan så kanske de har något annat spännande de går efter...

    Tack för tipsen i min blogg. Chokladdrycken har jag inte testat men chokladen är en favorit. Minns hur lycklig jag blev när jag hittade den vita för första gången, tills jag bet i den och kom ihåg att jag faktiskt inte gillar vit choklad särskilt mycket. Så kan det gå.

    Kollade förresten in dina bilder på fotosidan också, och gillar väldigt den med ryttare, träd och ett rött hus. Snyggt!

    Nina

    SvaraRadera