fredag 17 september 2010

Svar!

Hejja! Jag fick svar! De beklagade driftstörningarna och håller på att se över och förbättra kedjan. Chefredaktören tackade till och med: "Tack för ditt uppmuntrande - och nedslående - brev som gav mig en riktig läsupplevelse!" Hur ska jag bräcka mig själv nästa gång? För jag är tämligen säker på att det blir en sådan. Tåls att fundera på.

Kanske kan skicka ett paket yoghurt och hänvisa till att jag vill ha den färsk, inte en dag för gammal. Hmm... Kreativiteten flödar, det är bäst att jag tar helg innan jag kommer på något riktigt finurligt. Mina idéer är oftast bra, men ibland önskar jag att jag kunde vara en idélös människa som bara gör som alla andra: felanmäler på webben.

Inte då. Måste bara hitta en kanal där jag kan få utlopp för alla kreativa tankar. Dags att ansöka om starta-eget-bidrag.

Det kan faktiskt inte bli mer än fel, eller hur man säger. Friskt vågat är hälften vunnet. Och för att ytterligare späda på flosklerna ska jag undersöka om sanningen finns i vinet [för den oinvigde: in vino veritas, och vet du inte vad det betyder ber jag dig googla].

Cheers

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar