tisdag 23 november 2010

Tre bra grejer händer varje dag II

Det händer faktiskt tre bra grejer varje dag! Jag var ute och red i snöröken och kom på hur fantastiskt härligt det är att rida! Jag fick en überbra idé på jobbet och jag ska börja på Harry Potter bok två ikväll. Jag säger ju det: minst tre bra grejer händer varje dag!

Imorgon mitt årliga lussekattsbak!

1 kommentar:

 1. Har du en ny foderhäst nu? Vad mysigt! Speciellt nu när det är vinter. Dock blir det så förbannat kallt om fötterna så det finns inte.. kommer ihåg en gång när jag var ute och red i två timmar i snöyra, mitt mojje i ridstövlar, och sitter av utan att tänka på att fötterna är isklumpar. AJ vad ont det gjorde!

  Ja det viktigaste är självfallet att ha ett jobb. Nu fick jag 4 veckor på sjukhuset också, så det är bra. Det har varit dåligt med jobb på stadium, så det är välkommet med extra pengar nu.

  Jag och Jimmy har faktiskt funderat på att starta eget. Vi har bollat med idén ett år eller så nu, han är ju inne på att trycka och designa egna kläder, och jag på att sticka egna märkesvantar, mössor och halsdukar, samt måla. Så det skulle vara jättekul om man kunde få till det :-) Först med att öppna en hemsida med alla produkter, och sen kanske ha en liten butik där man kan sälja det. Vore ju helnice! Dock är det fortfarande i processtadiet (Jimmy kollar klädkvalitét och tryckerier). Har du kvar mina vantar btw? Tänk vad dom kommer vara värda om några år! :P

  Åh, spännande med allt det där Eddie! Jag är glad att det går så bra för er :D Hus, gifta och allt. Men som sagt, en sak i sänder hehe. Hur trivs du på ditt jobb då? Det fanns ett liknande här i stan, dock hann jag inte söka det. Men hoppas det kommer igen! :D

  Pöss

  SvaraRadera