onsdag 15 december 2010

Ska bara

Det går så där halvbra när jag bestämmer mig för "jag ska bara". Jag skulle bara ha en penna. Du vet den där pennan som spårlöst försvann hos reklambyrån? Nåväl, nu vet du.

Ska bara. Min starka sida är kanske inte att göra något lite på sniskan, när jag väl gör nåt kan jag lika gärna göra det ordentligt. Därför kan jag sällan "ska bara". Det blir oftast mer än "ska bara", typ som när jag säger att jag bara ska ha en penna - det funkar inte att bara köpa en penna.

Apropå det så hittade jag en ring på second hand, den är silvrig med blå slipade stenar och blå glaskulor. Inget äkta, men jättefin ändå. Jag hittar såna där småprylar lite här och där. På favoritkaffehaket är jag alltid mer än nöjd. Laktosfri cappuchino med dubbel espresso. Koppen är ljuvlig, inte bara för att det är en cappuchino, nä. De här kan sitt kaffe och gör nåt speciellt med det. Det smakar himmelskt. Jag älskar gott kaffe. Och tackar Charles för att du visade mig haket i Victoriapassagen!

I butiken mitt emot hittade jag ett diadem, fast det är mer som en hatt. Svart silke, rynkat över hjässan med en svart/vit prickig tygblomma på ena sidan. Svårt att förklara, finare på bild.

Jag skulle bara ha en penna. Det blev två. Och lite till. Tack Götet! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar