fredag 21 januari 2011

Energiskt

Det snurrar i mitt huvud (det är inte vin). Hela veckan har varit mötestät, nästa vecka är än mer mötestät. Inte värre, utan bara tätare. Jag gillar möten, jag får ofta ut mycket av dem.

Dessutom ska jag verksamhetsplanera för förbundets lokala avdelning. Jag har några bra idéer och mötet i veckan gav mig ännu fler. Som stolt ordförande ska jag snart få den äran att kalla alla medlemmar till årsmöte. Det känns mäktigt, roligt och spännande! Jag tror att vårat årsmöte kommer bli det bästa i förbundet på länge - eller det är i alla fall mitt personliga mål.

Det händer så mycket hela tiden, dagarna i ända, timme in och timme ut och jag älskar det! Dessutom är jag proppfull av energi, ni vet, jag liksom studsar kring. Hoppar upp och ner. Halvspringer vart jag än ska. Energisk. Och jag älskar det!

2 kommentarer:

  1. men hallå, min allra käraste vän! hur går det med bröllopsplanerna? några datum inplanerade?

    om några dagar får jag mitt schema, då tycker jag vi ska planera in en karlstadshelg!

    SvaraRadera