lördag 19 februari 2011

Tre bra grejer händer varje dag III

Klockan fem imorse tyckte en liten kille med fyra tassar att det var dags att vakna. Det är svårt att inte vakna när han sitter mitt i sängen och jamar högt högt högt, trampar med klorna lite i bröstet och tittar uppfordrande på en. Nåväl - jag gick upp för en stund och konstaterade att allt var tyst och stilla. Det surrade någonstans, en bräda knakade lite under foten. Det är skönt att få somna om, det här var en sån morgon.

Åkte för att köpa lite mat i affären och svängde förbi en loppis. Där mitt framför ögonen på oss fanns ett litet fint 50-tals tebord på hjul med ett tidningsställ under - för sjuttiofem kronor! Vilket fynd, jag gillar att köpa inredning i andra hand - de har en personlighet redan innan de kommer innanför dörren.

Det har varit en sån där lugn dag med lite pyssel i tvättstugan, limmat ihop en trasig brödskärbräda, matat fåglarna, myst med fyrbeningen, pussat på mannen och njutit av en kopp kaffe i lugnet. Nu ska jag ta en svängom med kameran. Ställa in på svartvitt och ge mig ut i eftermiddagsljuset. Det händer faktiskt tre bra grejer varje dag. Minst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar