onsdag 6 april 2011

Okreativ människa designade värdelöst ordbehandlingsprogram

Tunghäfta drabbar ingen tyst. För är man tyst är man tyst. :-) Dagens mest meningslösa kommentar.

Jag har förresten lovat mig själv att aldrig mer öppna det helt värdelösa ordbehandlingsprogrammet Word om jag inte absolut måste. Det är kanske lite svårt i kommunikationsbranschen - men vid varje ordbehandlingssituation ska jag väga Word mot InDesign (alla jobbets mallar är i det föregående programmet). Efter att ha försökt vänt på textrutor i 2007 års version av Word här hemma, slitit mitt hår, blivit galen på min omgivning, svettats och svurit sökte jag på nätet efter hjälp. Facit: någon har designat det det så att man inte kan rotera textrutor. Man har gjort det fysiskt omöjligt! Vem kom ens på en sån idé?!

Jag gissar på någon som aldrig försöker vara kreativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar