torsdag 7 juli 2011

Livet blir inte mer än vad man gör det till

Jag har många deviser jag lever efter - men att försöka se livet positivt och att inse att livet inte blir mer än vad man själv gör det till - det är nog ändå mina två ledstänger i trappan upp. Jag försöker skapa en positiv aura, ta saker och ting när de kommer och ta dem för vad de är. Jag försöker se livet från den ljusa sidan, för det finns nästan alltid två sidor av samma mynt. Jag tror att det är livsfarligt att fastna i negativa spiraler.

För det är jag som bestämmer hur jag vill hantera det som sker omkring mig. Bara jag. Väljer jag att se allt som kan gå åt skogen, allt som inte är bra, sånt som kan bli mindre bra eller bara suckar - ja, då blir livet därefter.

En filosofisk stund från mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar