fredag 7 oktober 2011

Tre bra saker händer varje dag IV

Det finns små saker att glädja sig åt, även om kroppen för tillfället inte har någon lust att hålla sig frisk.
Barbras röd

(1) Mina pelargoner blommar! Barbras röd bland annat. Vilken tacksam pelargon. Och Pink Happy Thought (bara namnet gör att jag mår lite lite lite bättre)! Varje gång jag snuddar vid Dr. Livingstone kommer än fräsch doft av...ja. Vad det nu är. Lite citron eller lime kanske. God att smaksätta grädde med.

Jag får tid att kurera mig och det är bra (2). Tolv timmar i sängen var tydligen vad jag behövde den här natten. Och några nätter till.

Jag kan helt ogenerat titta på Jane Austen filmatiseringar och dricka eukalyptuste (3). För att sedan somna om en stund till.
Bladen och stammen
på min specialare.
Specialare som bara finns på
Sankta Helena...
och i mitt sovrumsfönster.
Doktor Livingstone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar