tisdag 1 november 2011

Tre bra saker händer varje dag V

Nej, till och med en väldigt optimistisk, glad, energisk ung kvinna som jag kan ha dagar då allt ser förfärligt mörkt ut. Men, så i mörkret står någon med ett ljus. Ljuset vinner alltid, som fröken på söndagsskolan sa.

Och visst har det hänt bra saker idag, trots ett kompakt mörker. Jag försökte rädda världen idag (bra Edith!) genom att dela med mig av min plasma. Halvvägs igenom proceduren på givningscentralen lyckades jag mumla något i stil med "åh nej, inte nu..." och plötsligt var mina fötter högt och mitt huvud lågt.

Men som sagt, det har hänt en hel del bra idag med. Så, utan inbördes ordning: jag fick äntligen iväg ett utskick (tack K för hjälpen!). Jag hann göra minst hälften på min att göra lista, affären hade mer av den laktosfria risgrynsgröten (nej, jag lever inte på gröt, även om man kan tro det av att läsa min blogg) och jag blev kallad till en jobbintervju (:-D).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar