onsdag 25 januari 2012

Som en barnbok

Enligt www.lix.se är min blogg lika lättläst som en barnbok. "Och" är det vanligaste ordet här...och det kan jag ju hålla med om. Jag gillar och. Och. Smakar. O-c-h. Schysst!

Jag får nya perspektiv på mina arbetsuppgifter precis varje dag. Det är spännande, men samtidigt lite svårt ibland att sålla i tankarna. Jag vet, ni kommer sällan (eller aldrig) höra mig säga det här igen: tack Excel. Ibland fungerar inte mitt älskade Photoshop till det jag skulle önska. Till exempel sammanställningar. Och då är det väl bra att det finns program som hanterar sånt. Även om jag inte begriper mig på alla finesser i Excel så finns det i alla fall en färdig struktur. Jag kan vara envis, men så envis är nog inte ens jag att jag använder Photoshop till allt - det vore dumt av mig.

Ikväll blir det kikärtssallad (kikärtor, rödlök, vinägerdressing och paprika) med någonting till. Dags att klura ut i i köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar