onsdag 29 februari 2012

Kamerafärdigheter

Inte visste jag att jag var en sån hejjare på att filma. Idag har jag övat upp mina färdigheter i filmteknik! Okej, jag är fortfarande rätt kass, men helt klart duglig. Några sekunder av alla minuter jag filmat runt går att använda. Det är fler sekunder än ingen alls! Jag har dessutom försökt vara två meter lång. Det var något svårare. Tanken var att jag skulle filma som om det var aktören själv som filmade med en kamera i pannan. Aktören i detta fall är hur lång som helst - eller är det jag som är kort?

Nåväl. En spännande dag ur ett långt perspektiv. Det svåraste var ändå att låtsas springa på löpbandet utan att springa på det men ändå vara i huvudhöjd på aktören och guppa som om jag sprang... Det är nästan skönt att vara tillbaka på din egen höjd igen. Svindeln avtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar