torsdag 8 mars 2012

Pestens tid har kommit till korridoren

Mitt skrivbord bokstavligt talar svämmar över. Just nu har jag sjuttioelva grejer i huvudet men ingen struktur. Jag som älskar struktur (till en viss gräns). Influensan sprider sig i korridoren som i Pestens tid. Folk faller som flugor. Den ena efter den andra trillar av pinnen och rakt ner i bingen. "Don't fence me in" spelar i bakgrunden. Uppvärmningssången "Bibbis pippi Petter hoppar piper och sprätter" rullar samtidigt i huvudet. Jag undrar hur jag ska hinna allt. Jag borde börja bygga mitt nya cv på webben. Och idag är det internationella kvinnodagen. Egentligen borde jag kanske bara ta en promenad i snöyran.

När jag läste om stycket ovan tror jag att det är det bästa jag kan göra just nu. Få frisk luft och lite snö i håret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar