tisdag 3 april 2012

Picknick på balkongen

Det började med att jag felanmälde en dörr som inte fungerade som den skulle. Idag när jag skulle ringa en kollega fick jag information i luren att numret inte fanns. Så jag ringde växeln. Som svarade men utan att prata för att sedan lägga på i örat på mig. Därför traskade jag dit istället (tur det inte är så långt!). Fick kollegans mobilnummer och begav mig tillbaka till kontoret. Drar passerkortet och det lyser grönt. Men dörren låser inte upp sig för det. Rycker och sliter en stund och blir räddad av en kollega. Sätter mig vid skrivbordet för att författa ett mejl. Då hänger sig min inkorg. Försöker skriva ett nyhetsbrev och kommer på att jag gjort fel från början, så allt måste göras om. Får in en rapport om en död länk utan hänvisning till var någonstans på webben den befinner sig. Nej. Nu är det dags för picknick på balkongen. Det kan väl inte gå fel?

2 kommentarer:

  1. Hur gick picknicken på balkongen? Som den skulle, hoppas jag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Definitivt! Men var tog det fina vädret vägen? Här hotar snöblandatregn imorgon. Vem kom på något så dumt? Jag tänker intala mig själv att det är strålande sol och 15 plus! :-)

      Radera