torsdag 9 augusti 2012

Vem är här men ändå frånvarande?

Min semesterhjärna tycker att det här med jobb, arbetstider och att stiga upp i ottan är klart obehagligt. Efter fyra dagar i en kontorsstol undrar jag om vi människor inte är gjorda för att vinna på lotto för att kunna ha semester hela livet. Jag är här men mentalt, stundtals, frånvarande.

Ikväll blir det Jamie Olivers morotssallad - hans "30 minutes meals" är inspirerande på teven. På något magiskt sätt får han så mycket gjort och han hinner ändå prata med kameran. Det är få tevekockar jag egentligen gillar. Men Jamie och Camilla Plum är två avslappnade "det löser sig"-karaktärer jag skarpt gillar. Vad jag ska ha till morotssalladen? Kycklingklubbor med chili i ugnen kanske? Och en korianderyoghurt med kokt potatis till. En av Pers absoluta favoriter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar