måndag 12 november 2012

Häcken full

Upphandling, processbeskrivningar, planering inför event, kommunikationsplanering och satan i gatan. Jag avnjöt födelsedagen genom att vara lite halvkrasslig (okej, sjuk). Gick till jobbet som en glad människa och fick gå hem igen med feber. Har nu varit tillbaka i flera veckor men hostan hänger i. Min extrakurs i engelska går okej. Inlämningsuppgifter som förväntas lämnas in (!) och tal som ska övas in. Nog med gnäll. Det har faktiskt hänt tre bra saker idag. Som det nästan gör varje dag.

Carina släpade med mig till gymmet idag (förvisso okristligt tidigt, väckarklockan gick loss 05.30) men det var riktigt skönt och ikväll är det tack och lov lite skönsång och avkoppling för själen. Idag är annars en sån där dag när jag inte känner att jag åstadkommit något på jobbet - även fast jag är övertygad om att jag har det. Hittade en trevlig tavla att hänga upp på mitt arbetsrum, genast kändes det mer ombonat. Dessutom fick jag hjälp av Eric att läsa igenom en ansökan (nej, inte nytt jobb) och det känns kanonkul!

Glöggen är förövrigt satt, precis som den ska vara så här års och jag längtar efter att få dra igång lussebaket. Så här års kommer en stark längtan efter snö. Då får jag ha farmors fodrade 70-tals boots och äntligen blir det lite ljusare. Den som längtar efter något gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar