tisdag 15 januari 2013

Verksamhetsplan 2013

Så imorse kom solstrålen ut i världen. Grattis ni lyckliga föräldrar! Själv är jag stolt faster. Undrar hur gamla barn måste vara för att uppskatta Liseberg? Kanske några månader i alla fall. Eller år. Joller går nog hem just nu. Eller sova kanske. Och äta.

Pusslet för 2013 har inte riktigt lagt sig än. Just nu ser det lite myllrigt ut. Är det bara jag som försöker årsplanera mitt liv? En arbetsskada skulle jag tippa på att skapa verksamhetsplaner. Jag gillar att skissa upp de stora dragen, med några större mål. Som att köpa hus till exempel.

Det är ändå med ro jag blickar både bakåt och framåt. För, nuet finns egentligen inte. Allt som nyss var har redan varit och allt som ska bli är framtid. Så fort jag sagt nu så är det redan passé. Har jag läst Momo eller kampen om tiden av Michael Ende? Oh ja. Det är det bästa som passerat mina ögon på en halv evighet i bokväg.

Jakten på tidstjuvarna har härmed börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar