torsdag 3 juli 2014

Postgraviditet

Åh. Det är inte lätt att hitta kläder som nybliven mamma. Om jag tidigare trodde att alla kilon magiskt skulle rinna av mig för att jag ammar trodde jag fel. Det gör de inte. De hänger kvar. Biter sig fast. Det hjälper ju inte att jag är konstant hungrig. Sju potatisar och tre biffar senare börjar jag bli mätt. Börjar. Till och med mina bröder är imponerade över mitt matintag (de är stora i maten). Gravidkläder känns inte jättehett att gå runt i och inte vill jag förnya hela garderoben. Tanken är ju att alla extrakilon ska vara borta om ett år.

Det var dagens i-landsproblem. Så jag behöver nog klura ut tre bra saker som hänt idag. Som att jag var iväg på mammaträff i stan, jag och två härliga mammor till hängde och fick i oss lunch. Tack Emelie och Marika! Vår polare Gunnar svängde förbi på förmiddagen - en trevlig och spontan överraskning. Dessutom lyckades jag hitta två par brallor som för det första passade och för det andra inte kostade skjortan. Gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar