torsdag 5 februari 2015

Semla eller låtsassemla, det är frågan

Jag bakade för några veckor sedan en lågkalorisemla. Bara för att prova. Den var säkert helt okej, om man inte förväntade sig en god semla. Så jag tänker inte ge er det receptet. Istället tänker jag att en riktig semla, kanske modellen mindre eller en halva, är mer grejen om man fortfarande vill äta en lågkalorisemla. Jag för övrigt tänker trycka i mig en hel semla när det väl är semmeldags. Det är ju faktiskt bara en gång om året jag äter semla. Då måste den vara god!

Oftast bakar jag mina egna semlor, gör min egen mandelmassa och så vidare. Vi får se om jag mäktar med det i år. Det gör jag förmodligen, men jag ska inget lova.

Planen för våren är, förutom att börja jobba igen efter föräldraledigheten, också att planera vårt nya land. Fröer av squash, spenat, örter och sallat väntar redan på att få komma ner i jorden. Vi får se hur länge jag kan hålla mig innan jag förgror hälften inne på alla tänkbara ställen. Ivrig? Vem, jag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar